Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yellow cardin vieraskirjaan saat laittaa kaikkea asiallista; postausideoita, linkinvaihtopyyntöjä ja -vastauksia, mielipiteitä, vinkkejä, arvosteluja, mainoksia ja rakentavaa kritiikkiä.

 

Linkinvaihtoon otan kaikenlaiset asialliset sivustot, maksimimäärää ei ole. Tekijänoikeudet tulisi löytyä, ja sivujen täytyy olla edes lähes valmiit.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Nokkonen
Kotisivut: http://https://houkutus.wixsite.com/houkutus/

21.06.2018 15:08
hei! Houkutuksen bannereita on päivitelty uuteen uskoon ja vanhat on otettu pois käytöstä. tulimme ilmoittamaan, jotta voitte halutessanne vaihtaa bannerit päivitettyyn versioon!

hyvää kesää! (https://houkutus.wixsite.com/houkutus)

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

14.06.2018 16:19
Hei! Karsimme linkinvaihtolistaa, joten mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, ilmoitattehan siitä viimeistään 1.7.2018, kiitos.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

13.06.2018 20:13
Primeval jatkaa jo vuodesta 2013 pyörineen Skylin, koirapelin uraa ja odottaa nyt uusia pelaajia kasvattamaan huippukoiria sekä upeita ylimaallisia!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

11.06.2018 13:18
Hei, linkinvaihtolainen!

Kirjoittelen tässä linkkarikirjettä kaikille linkinvaihdossa oleville, ja kun olin laittamassa kirjettä tänne, huomasin, että täällä on aika hiljaista? Kirjeeni soveltuu muutenkin enemmän tarinasivuistoille, joten saat nyt enemmän yksilöidyn viestin :')

Täällä vaikuttaa siis aika hiljaiselta, ja meidänkin suunnallamme on ollut kyllä aika paljon hiljaiseloa - muutama blogipostaus, ei muuta. Minulla ei tahdo oikein inspiraatio riittää kirjoittamiseen, piirrän tällä hetkellä mieluummin :D Ehkä saan aikaan kirja-arvosteluja, joihin ei tarvitse suunnitella mitään sen kummemmin. Yritän kaivautua mahdollisimman pian pois epäaktiivisuuden kuopasta!

Toivottavasti täälläkin aktiivistutaan, olen pitänyt blogiteksteistäsi ja niitä olisi kiva nähdä lisää. Meille päin voi laitella kuulumisia, jos aikaa/kiinnostusta löytyy.

Täytyy vielä nopeasti varoittaa, että jos ette aktiivistu jonkin ajan kuluessa, joudun valitettavasti poistamaan teidät linkinvaihdosta ;/ Mutta hyvää kesän jatkoa tänne!

Nimi: Cualacino
Kotisivut: http://trapped.suntuubi.com/

10.06.2018 13:18
Orastava päänsärky oli ensimmäinen asia, jonka hän rekisteröi. Hän uskalsi vain raottaa silmiään, mutta varovaisuudesta huolimatta kirkas valo poltti verkkokalvoilla. Kun hänen silmänsä viimein tottuivat valoon, hän rekisteröi makaavansa sairaalan sängyllä. Sängyn vierellä istui kaunis nainen, joka tuijotti häntä leveä hymy kasvoillaan. Naisen pehmeät huulet muodostivat sanoja, jotka rekisteröityivät hänen päähänsä hienoisella viiveellä. “Tervetuloa Wayward Pinesiin.”

Trapped on Blake Crouchin Wayward Pines -trilogiaan perustuva tuore roolipeli, jossa pelataan ihmisillä Wayward Pinesin pienessä kaupungissa. Kaikki ovat kaupungissa vastoin tahtoaan, eikä pakotietä ole jatkuvan valvonnan alta. Tervetuloa tutustumaan Trappedin maailmaan ja luomaan uuden roolipelin kiemuraista juonta!

Nimi: Kamikaze
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

10.06.2018 12:38
Valitettavasti emme voi aloittaa linkinvaihtoa, sillä Niitynkukka aktivisoituu näillä näkymin pian, joten emme ota sivuillemme epäaktiivisia sivuja. Olemme pahoillamme myöhäisestä vastauksesta.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

09.06.2018 13:04
Hei Kohtalon kynnet on muuttanut uuteen osoitteeseen pois Suntuubista. Uusi osoite on kohtalonkynnet.wixsite.com/rope ja toivoisimme, että muuttaisitte linkkimme tähän uuteen. Hyvää kesän jatkoa!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

05.06.2018 19:36
Tähtisade on mennyt tauolle, eikä tauon kestosta ole tietoa. Linkinvaihtajat löytyvät aivan normaalisti tauosta huolimatta Tähtisateen sivuilta. Tulen sitten tauon loputtua ilmoittamaan sen päättymisestä. Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihtoa, tulee siitä ilmoittaa Tähtisateen puolelle.~

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

04.06.2018 12:24
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi?

Jo vuodesta 2011 asti aktiivisena toiminut sivulistaus Ensemble on kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Tavoitteenamme on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja selkeästi ja ryhmitellysti, jotta listaa selaavat ihmiset löytävät heitä erityisesti kiinnostavat sivustot. Listaa omat kotisivusi Ensembleen ja saat helposti ilmaista mainosta ja lisää kävijöitä sivuillesi!

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 17:54
Hei!
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

- Rheandallin ylläpito

Nimi: Shy
Kotisivut: http://edgeoftomorrow.suntuubi.com

28.05.2018 12:44
Epäaktiivisuuden takia poistan sinut linkkari listaltamme. Jos palailet, tule toki ilmoittelemaan siitä sivuillemme <3

~Shy

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

27.05.2018 16:56
Kirjoittaja: 15-vuotias yläkoululainen, pitää erilaisista suhdekiemuroista ja suurista tunnekirjoista

Tarinoiden aiheita: 1700-luvun monarkkiaika, 3. maailmansota ja Percy Jackson

Tervetuloa Valtakuntaan!

Nimi: Darmaine
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

26.05.2018 10:30
Kiinnostaisiko kirjoittaa tarinoita merenneidoilla, haltijoilla tai muodonmuuttajilla? Tai vaikka kaikilla niillä?
Tervetuloa Alwyeniin! Maagiseen fantasiamaailmaan jossa taikaolennot elävät täysin luonnon keskellä, pitäen luonnon tasapainoa paikoillaan. Millainen on sinun seikkailusi?

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkittyrpg.wixsite.com/sivut/

21.05.2018 18:43
Julma ja dystopiaelementein maustettu maailma on muutoksen partaalla! Imperiumi kiristää otettaan läntisten maiden kurkulla yhä uusin vaatimuksin ja kova kuri jättää vähempiosaisten vaihtoehdot niukoiksi. Pohjanlehdossa vallinnut rauha on tulossa päätökseensä, kun vanha tiede, alkemia, palaa jälleen osaksi arkipäivää. Ylimystölle elämä on vain valtapeliä, jonka seuraamukset voivat olla raskaammat kuin kukaan saattaisi uskoa...

Vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava chatroolipeli Merkitty on avoinmielinen ja turvallinen peliympäristö myös uudemmille ja kokemattomillekin pelaajille. Merkitty ei ole nk. hiekkalaatikkopeli, mutta kannustava ja avulias pelaajakunta ja ylläpito ovat aina valmiita auttamaan sinua pelin maailmaan pääsemisessä ja joukkoon sopeutumisessa.

Nimi: Shy
Kotisivut: http://edgeoftomorrow.suntuubi.com

14.05.2018 17:56
Hei!

Linkinvaihto käy hyvin <3

Yellow card - jalkapalloblogi
©2018 Yellow card - suntuubi.com